Page 1 of 1

Help please! Trouble trying to log in to the server

Posted: Tue Jul 26, 2016 4:23 am
by Ragnqr
Hello, I installed the latest version of the Ravand Installer for the server but when I try to log in to the server I get this message..
https://gyazo.com/02c5657714919deff73b20b0f67b185a
I have tried searching for a solution but I dont find anything that helps! It's been like this for a couple hours now.. help!

Help please! Trouble trying to log in to the server

Posted: Tue Jul 26, 2016 4:33 am
by Pocketmonster256
Ragnqr wrote:
Hello, I installed the latest version of the Ravand Installer for the server but when I try to log in to the server I get this message..
https://gyazo.com/02c5657714919deff73b20b0f67b185a
I have tried searching for a solution but I dont find anything that helps! It's been like this for a couple hours now.. help!


-- I too get this error message when I attempt to join. Moderately annoying. any help would be greatly appreciated

Help please! Trouble trying to log in to the server

Posted: Tue Jul 26, 2016 7:10 pm
by ravand
Thats weird, try maybe using the numeric ip? 136.243.150.223

Help please! Trouble trying to log in to the server

Posted: Tue Jul 26, 2016 9:36 pm
by Ragnqr
ravand wrote:
Thats weird, try maybe using the numeric ip? 136.243.150.223


I tried with that IP and i still have the same message popping up when i try to join :(

Help please! Trouble trying to log in to the server

Posted: Wed Jul 27, 2016 7:06 pm
by ravand
what verison of mc you using?

Help please! Trouble trying to log in to the server

Posted: Wed Jul 27, 2016 9:30 pm
by Ragnqr
ravand wrote:
what verison of mc you using?


I am using 1.7.10 with forge/optifine and all the mods that come with the installer! Also the conquest texture pack
I am still having the same problem

Help please! Trouble trying to log in to the server

Posted: Wed Jul 27, 2016 10:04 pm
by ravand
i think its fixed now check

Help please! Trouble trying to log in to the server

Posted: Wed Jul 27, 2016 11:46 pm
by Ragnqr
ravand wrote:
i think its fixed now check

Fixed! Thanks